Forelesning og berømte sitater på en whiteboard

Jeg og noen polar var på foredrag om hvordan å inspirere andre. Forelederen, hun ringte Ann-Kristin, sto foran en whiteboard og snakket. Whiteboardet var fullt av tekst med kjente sitater fra folk og bøker gjennom historie og nåtid.
Sitat som Carpe diem – Fang dagen og Sum quod summen – Jeg er hva jeg fyller på whiteboardet. Det som var på whiteboardet var ikke veldig interessant, men Ann-Kristin sa det var jo mer interessant. Blant annet snakket hun om hvordan hun, etter en lignende forelesning, tok sitt liv og utdannet seg som sosialpsykolog. Dette for å jobbe med folk som har mistet håp, på heltid. I tillegg til Ann-Kristins presentasjon måtte vi også sette oss i grupper og diskutere hvordan vi skal gå for den beste måten å inspirere andre.
Da hele forelesningen og diskusjonene varte i noen timer, ble det også invitert til å spise og drikke.

Alt i alt, hele dagen var veldig bra, interessant, gjort en tanke. Jeg vil sannsynligvis sitte og tenke på hva som skjer hele natten mens jeg google for «reservedeler hobby campingvogn».

Innspel er stengd.