En whiteboard i hjemmet

På jobben har nok de fleste en eller flere whiteboards som brukes til møter og presentasjoner. Men det er ikke mange som har en whiteboard hjemme og jeg vil gjerne slå et slag foreløpig. Vi har en whiteboard på veggen på kjøkkenet. Der skriver vi ned ting vi må huske. Vi pleier også å skrive små meldinger til hverandre, noe jeg setter stor pris på. Når du kommer hjem til et tomt hus på ettermiddagen og det er noe kjærlig fra mannen som er ute og trener.

Du kan også feste magneter på tavlen vår slik at bilder og avisutklipp eksisterer sammen med tekstutdragene våre.

Jeg har bekjente som mente det var like greit å bruke kjøleskapet som whiteboard. Og det fungerte selvfølgelig bra en stund. Men til slutt var det ikke mulig å fjerne all teksten så kjøleskapet deres ble fullstendig ødelagt. Så la kjøleskapet være i fred og skaff deg en ekte whiteboard i stedet.

Hvor får man kjøpt en whiteboard?

Enten er du på jakt etter et firma som selger kontormøbler. De har også vanligvis whiteboards i sortimentet. Eller du Googler og finner en nettbutikk med kontormøbler eller kontorutstyr. De har vanligvis whiteboards i mange forskjellige størrelser til gode priser.

Hva koster det?

En whiteboard koster ikke mye. Avhengig av størrelsen kan du regne med 200 kroner og oppover. Det finnes også tavler i glass som er veldig fine. Disse er mye dyrere, men som sagt er de også mye penere.

Innspel er stengd.